čtvrtek 24. dubna 2008

Podpisová akce -poděkování

Vážení a milí spoluobčané!

Jménem občanského sdružení Brezina o.s. děkujeme vám všem, kdo jste se zúčastnili podpisové akce týkající se uvažované výstavby parku velkých větrných elektráren (VVE) v okolí vrchu Březina, tj. v oblasti, která se nachází v blízkosti obcí Bukovany, Holušice, Chraštice, Chraštičky, Kozárovice, Podholušice a Sedlečko.

Výsledky petiční akce jsou velmi povzbudivé, což dokládají podpisové archy, více než 75 procent dotazovaných obyvatel žijících v blízkosti vrchu Březina s výstavbou VVE , v blízkosti obydlí, nesouhlasí (bylo kontaktováno cca 70% obyvatel v Bukovanech, Chraštičkách, Kozárovicích a Sedlečku).
Obdobné výsledky hlasování jsou zaznamenány i na stránkách sdruženi www.brezinaos.cz

Jsme přesvědčeni, že síla podpory vyjádřená vašimi podpisy nám umožni jednat s představiteli odpovědných orgánů a přesvědčit je, aby rozhodovali v souladu s přáním svých spoluobčanů a v zájmu ochrany životního prostředí.

Občanské sdružení Brezina o.s. děkuje jmenovitě panu Václavu Novákovi, paní Lence Vlkové, panu Vladimíru Jirsákovi a panu Davidu Kaiserovi za vynaložené úsilí při realizaci podpisové akce.
Zvláštně pak děkujeme Nadaci VIA za podporu naší činnosti.

Rada občanského sdružení Brezina o.s.
Sedlečko 12, 262 72 Březnice
brezinaos@gmail.com, http://www.brezina/os.cz

Žádné komentáře: